Incomplete

Even though I have planned this blog for months and months I haven’t really done much concrete things to build it up. I have gotten stuck in thinking about the name of the blog and the banner and how am I going to edit my photos and do I have enough topics to talk about. And am I good enough?

Now I finally decided to publish this blog even though I haven’t solved most of the mentioned issues. I hope that this blog will evolve with me during the following months. I can sometimes be a little pedantic but now I’m learning to let go and accept my incompleteness with this blog.

And now when I think about incompleteness… actually it is not only this blog where I’m trying to learn to accept that feature. I try to learn to accept incompleteness in life in general. Perfection is stressful, impossible and quite frankly – boring. So let’s keep the word incomplete and embrace it. It kind of has mercy in it. Getting better but not perfect. I like that.

Love,

Mannamaria

Olen suunnitellut tämän blogin perustamista pitkään. En ole kuitenkaan tehnyt oikein mitään konkreettista sen eteen. Jään aina jumiin, kun mietin blogin nimeä, banneria, osaanko editoida kuvani hyvin tai onko minulla tarpeeksi aiheita, joista kirjoittaa?

Päätin kuitenkin vihdoin julkaista blogin, vaikka suurin osa mainitsemistani asioista on vielä ratkaisematta. Toivottavasti tämä blogi kehittyy sisällön kanssa tulevien kuukausien aikana. Olen usein aika pedanttinen mutta toivottavasti tämä blogi opettaa minulle keskeneräisyyden sietämistä.

Keskeneräisyys… nyt kun ajattelen sitä niin tulee mieleen, että oikeastaan en yritä opetella sen sietämistä pelkästään tässä blogissa vaan myös elämässä yleensä. Täydellisyys on paitsi stressaavaa ja mahdotonta myös tylsää. Joten otetaan sana epätäydellinen. Siinä on armoa. Ajatusta paremmaksi tulemisesta mutta ei täydellisyyttä. Minä pidän siitä.

266271

276

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s