My favorite: GUGGUU (kids clothing)

2017-17-08-21-52-40

Ok, so I had decided long time ago that I wouldn’t talk about brands in this blog. If I don’t have collaboration with any brands, I shouldn’t talk about them either. Right? 

No niin, olin siis päättänyt jo kauan sitten, etten ota brändejä käsittelyyn tässä blogissa. Jos en tee yhteistyötä minkään brändin kanssa, ei minun pitäisi tuoda niitä esiinkään? Vai? 

I write this because I really like kids’ clothing, brands and products. I have chosen to this post series those companies that I use myself and like the most. We are no fashionistas and I can’t buy everything that I want but I buy some and try to find others from online sales groups and flea markets. Now is the time when companies release their new Autumn/Winter collections. I wait for them. I look through them. I talk about them with friends. But I’m not sure if I should bring my love for kids’ clothing and products to this blog? Or should I leave this to other forums?

Kirjoitan tämän, koska aidosti pidän lastenvaatteista, -brändeistä ja -tuotteista. Olen valinnut tähän sarjaan niitä brändejä, joita käytän itse ja joista tykkään eniten. Meidän perheessä ei aina pukeuduta viimeisimpien trendien mukaan. Minulla ei ole varaa ostaa kaikkea mitä haluaisin mutta ostan jotain ja yritän löytää muita netin myyntiryhmistä ja kirppareilta. Tähän aikaan vuodesta yritykset julkaisee syksyn ja talven mallistojaan ja mä odotan niitä innoissani, selaan into piukassa ja pölisen kavereiden kanssa siitä, mistä tykätään eniten. En ole kuitenkaan varma pitäisikö minun tuoda näitä asioita blogiin vai jättää muille foorumeille?

The brands that I thought of featuring are Finnish since I’m most familiar with them. They are ethical, they have nice story behind them and the products are of good quality. They are some of my favorite brands. Please let me know what you think of this kind of posts.

Brändit, joista ajattelin puhua ovat suomalaisia, eettisiä, niillä on kiva tarina takanaan ja tuotteet ovat laadukkaita. Nämä on on suosikkibändejäni. Kertokaa ihmeessä, mitä mieltä olette tämän tyyppisistä postauksista!

The first collection that I will talk about comes from Gugguu.

Ensimmäinen mallisto tulee iki-ihanalta Gugguulta. 

This slideshow requires JavaScript.

I fell in love with Gugguu in 2014 when my first son was born. The brand was new, the first collection had been launched in 2013, and it was very hip. What I really liked about them was their bright colors. Earlier I had been really bummed to see the limited choice of colors in boys’ clothing. Everything seemed to be blue and grey and very dark. Gugguu’s colors were bright and happy. My all time favorite color from them has been beautiful lemon.

Ihastuin tähän brändiin vuonna 2014, kun ensimmäinen lapseni syntyi. Yhtiö oli uusi, ensimmäinen mallisto oli julkaistu vasta edellisenä vuonna ja se oli välittömästi menestys. Gugguussa ihastuin ensimmäisenä heidän kirkkaisiin väreihinsä. Olin ollut harmistunut siihen asti siitä, että pojille tuntui olevan tarjolla vain sinistä ja harmaata tummina sävyinä. Gugguun värit olivat kirkkaat ja iloiset. Tähän asti suosikkivärini heiltä onkin ollut heleä lemon.

One of my favorite product from Gugguu are their slim tricot pants. The pants are comfortable material but the cut is slim so they look stylish. My boy also loves them!

Yksi suosikkituotteistani on aina ollut heidän trikoohousunsa. Housut on mukavat jalassa mutta kapea leikkaus on tyylikäs. Poika tykkää niistä kovasti.

My absolutely favorite products from Gugguu are their accessories, beanies especially. I have beautiful light lemon cotton beanies for the babies for autumn and I think I will buy merino wool ones for winter. They look amazing in my opinion!

Ihan suosikkituote on kuitenkin Gugguun asusteet, lähinnä pipot. Mulla on keltaiset puuvillapipot nyt syksylle vauvoille ja valkoinen vanhemmalle ja yritän löytää merinovillaiset talven varalle. Nämä on minusta hurjan hienot!

This slideshow requires JavaScript.

In this autumn collection they use colors like vanilla, lilac, smokey blue, grey and mauve. I love those colors surprisingly much. Ok, they are quite traditional after I just said how they have other colors than blue and grey for boys but this time it’s very fresh. Especially mauve and smokey blue caught my eyes as you can see from tho pictures I chose here.

Tämän syksyn väreinä on vanilla, lilac, smokey blue, grey ja mauve. Tykkään näistä väreistä yllättävänkin paljon. Ne on kieltämättä aika perinteiset, kun juuri pääsin sanomasta että alunperin ihastuin heidän väreihinsä. Erityisesti smokey blue ja mauve on mieleeni, kuten kuvista näkyy.

Wednesday they had the first drop of their merino wool products. When I tried to get to the website I had to queue! And it was hours after the launch. The products are very popular and sell out fast but I’m not quick when it comes to making decisions. I have to wait and see what is left little later when I have decided what I’d want from this collection.

Keskiviikona, kun heillä oli ensimmäinen merinovillatuotteiden droppi, jouduin jonottamaan, että pääsin edes nettisivuille sisään. Olin siellä kuitenkin tunteja malliston julkaisun jälkeen. Suositut tuotteet myydään nopeasti loppuun mutta itse en osaa tehdä nopeita päätöksiä tämäntyyppisistä asioissa. Mun pitää vielä miettiä, mitä oikeasti haluan ja toivoa, että niitä on vielä jäljellä kun olen valmis tekemään päätöksen.

All photos are from gugguu.com with permission.

Kaikki kuvat ovat Gugguun ja julkaistu luvan kanssa.

What do you think of this collection? It’s odd to look at these winter photos while it’s still summer!

Mitäs tykkäätte tästä mallistosta? Onpa outoa katsoa näitä talvikuvia, kun vielä on niin kesäistä!

I’m always looking for new practical yet beautiful brands to follow so please share your favorite!

Etsin aina käytännöllisiä mutta tyylikkäitä uusia brändejä seurattavaksi, joten jaa ihmeessä suosikkisi!

Have a lovely day! Mukavaa päivää!

Mannamaria

 

5 thoughts on “My favorite: GUGGUU (kids clothing)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s